DAK & GEVEL

ONTDEK ONZE PRODUCTEN VOOR 
Dak & Gevel

Onder DAK & GEVEL vindt u producten voor dakbedekking, onderdak, folies, bladlood, ondervorst, loodvervangers en golfplaten in PVC en cement. Wat gevelbekleding betreft, bieden we gerenommeerde merken als Rockpanel, J. Hardie, Cedral en Equitone.

De producten die behoren tot eenzelfde kleurgroep of lettercode (A, B, C, ...) kunt u combineren in een order om het franco bedrag te behalen. Meer info hierover vindt u terug onder Combinatieleveringen.

Download de categorie DAK & GEVEL

Dakbedekking

Assortiment Derbigum

A

Roofing en rotswolkanten

De Surebond roofingproducten zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van moderne constructies. Ze zijn duurzaam, betrouwbaar en bestand tegen extreme weersomstandigheden.

A

Dakranden, tapbuizen en toebehoren

F

Bladlood en loodvervangers

ONDERDAK

Menuiserite NT

link E

folies Morgo Folietechniek

De bouw- en gevelfolies van Morgo Folietechniek zijn van hoogwaardige kwaliteit. Gepersonaliseerde bedrukking is mogelijk vanaf 4 pallets binnen het MorgoVent assortiment.

A

Gevelbekleding

HardiePlank, HardiePanel

James Hardie® vezelcementproducten zijn ontwikkeld om extreem lang mee te gaan. Kies uit een houttextuur of een gladde afwerking.
HardiePlank en HardiePanel dienen per volle pallet afgenomen te worden.

A

Cedral (Click) Sidings

K

Cedral Board

K

Catalogus

Onze catalogus is digitaal beschikbaar.
Bent u op zoek naar één bepaald artikel of wilt u een volledige categorie downloaden? Ga dan naar Downloads.

Wenst u de volledige catalogus te downloaden?

Combinatieleveringen

Dankzij ons uitgebreid assortiment kunt u uw bestelling zo samenstellen dat het franco bedrag vlot behaald wordt. Op die manier bespaart u onnodige leveringskosten.

De producten die behoren tot eenzelfde kleurgroep of lettercode (A, B, C, ...) kunt u combineren om het franco bedrag te behalen. De gekleurde schakels op de website informeren u tot welke categorie de producten behoren.
Het handige overzicht van deze kleurencategorieën vindt u terug onder Combinatieleveringen.