DAK & GEVEL

ONTDEK ONZE PRODUCTEN VOOR 
Dak & Gevel

Onder DAK & GEVEL vindt u producten voor dakbedekking, onderdak, folies, bladlood, ondervorst, loodvervangers en golfplaten in PVC en cement. Wat gevelbekleding betreft, bieden we gerenommeerde merken als Rockpanel, J. Hardie, Cedral en Equitone.

De producten die behoren tot eenzelfde kleurgroep of lettercode (A, B, C, ...) kunt u combineren in een order om het franco bedrag te behalen. Meer info hierover vindt u terug onder Combinatieleveringen.

Download de categorie DAK & GEVEL

Dakbedekking

Rotswolkanten en cannelures

A

Assortiment Derbigum

A

Roofing Surebond

De Surebond roofingproducten zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van moderne constructies. Ze zijn duurzaam, betrouwbaar en bestand tegen extreme weersomstandigheden.

A

Dakranden, tapbuizen en toebehoren

F

Bladlood en loodvervangers

ONDERDAK

Menuiserite NT

link E

Delta-Dörken

Folies Morgo Folietechniek

De bouw- en gevelfolies van Morgo Folietechniek zijn van hoogwaardige kwaliteit. Gepersonaliseerde bedrukking is mogelijk vanaf 4 pallets binnen het MorgoVent assortiment.

A

Gevelbekleding

Cedral (Click) Sidings

K

Cedral Board

K

Catalogus

Onze catalogus is beschikbaar op papier en in digitale versie.
Bent u op zoek naar één bepaald artikel of wilt u een volledige categorie downloaden? Ga dan naar Downloads.

Wenst u de papieren versie van de catalogus te ontvangen?

Combinatieleveringen

Dankzij ons uitgebreid assortiment kunt u uw bestelling zo samenstellen dat het franco bedrag vlot behaald wordt. Op die manier bespaart u onnodige leveringskosten.

De producten die behoren tot eenzelfde kleurgroep of lettercode (A, B, C, ...) kunt u combineren om het franco bedrag te behalen. De gekleurde schakels op de website informeren u tot welke categorie de producten behoren.
Het handige overzicht van deze kleurencategorieën vindt u terug onder Combinatieleveringen.