Nieuwe verpakkingseenheden grote platen Recticel Insulation

Om de hoeveelheid plastic te verminderen, zullen de grote platen (1200 x 2400 mm en 1200 x 2500 mm) vanaf midden september 2023 verpakt worden in palletstapels met hoogte van ongeveer 1,25 m en voorzien van een stevige hoes. Door het elimineren van de ‘packs’ slagen zij erin het plastic gebruik voor de grote platen met ongeveer 65% te reduceren.

Er is minder werk nodig om deze uit te pakken en er zal minder afval op de werf zijn.

Nieuwe verpakkingseenheden grote platen

Deze nieuwe verpakkingseenheden gelden voor Eurothane® Silver, Eurothane® Silver Impact, Topcover®, Powerdeck® F, Powerroof®, Powerroof® Max, Euroroof® en Euroroof® Max:

Overzicht stapelhoogte en verpakkingseenheden voor grote afmetingen vanaf midden september 2023:

download de nieuwe artikellijst

* Voor Eurothane® Silver in standaardafmetingen kan de bestelde hoeveelheid m² zo goed mogelijk benaderd worden mits aanvulling van maximaal één halve pallet. 

De verpakkingseenheden van kleine platen (1200 x 600 mm en 1200 x 1200 mm) blijven ongewijzigd.


De aangepaste prijslijst kunt u hier downloaden. Prijslijst 18/09/2023
 

 

Recticel intensiveert zijn betrokkenheid bij de inspanningen tegen klimaatverandering door lid te worden van het Science Based Targets Initiative (SBTi). Als deelnemer aan dit wereldwijde initiatief draagt Recticel bij aan tastbare stappen door organisaties in staat te stellen emissiereductiedoelen vast te stellen die wetenschappelijk gefundeerd zijn en zo een bijdrage te leveren aan de bevordering van klimaatacties.

Lees meer over de Race to Net Zero

Terug naar het overzicht